Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:27 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții la persoane bănuite de braconaj, în Argeș

ro

10 Dec, 2023 13:28 661 Marime text




 
  • La data de 08 decembrie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș, cu sprijinul specialiștilor Serviciului Criminalistic și luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, împreună cu polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor, au efectuat trei percheziții domiciliare, în localitățile Ungheni și Mozăceni, la locuințele a trei bărbați bănuiți de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj, potrivit IPJ Argeș.
 

„În urma perchezițiilor, au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, două arme neletale, supuse autorizării,deținute fără drept, un exemplar de vânat din specia fazan și un câine din rasa ogar”, declară polițiștii argeșeni.

 
De asemenea, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au aplicat patru sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 3.000 de lei, conform O.U.G. 155/2001 privind aprobarea programului de gestionare a câinilor fără stăpân.
 
În continuare, se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și braconaj, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, pentru stabilirea întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale care se impun, conform sursei.
 
 
Citește și
Peste 20.000 de pachete de ţigări de contrabandă, în valoare de 240.000 lei, confiscate la frontiera de nord 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii