Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:38 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții la domiciliile mai multor persoane din Tulcea! Ce au descoperit polițiștii

ro

30 Dec, 2022 12:50 1543 Marime text
Poliția. Foto:DGPMB
Ieri, 29 decembrie a.c., polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea - Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice și luptatori ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus în executare 3 mandate de percheziție domiciliară, în județul Tulcea, la domiciliile mai multor persoane, bănuite de comercializarea produselor pirotehnice., informează Poliția Română. 

În urma perchezițiilor efectuate, polițiștii au descoperit și indisponibilizat aproximativ 14 900 de articole pirotehnice de tip petardă, în greutate de aproximativ 122 de kilograme, ce ar fi fost deținute fără drept, în vederea comercializării.

Potrivit sursei citate, la percheziții au participat și polițiști din cadrul Poliției Orașului Măcin, Postului de Poliție Văcăreni și Serviciul Criminalistic.

Polițiștii tulceni continuă cercetările în dosare penale privind săvârșirea infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice fără drept, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă.
 

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție., a mai precizat Poliția Română. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii