Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:54 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții în Olt pentru trafic de droguri! Ce au descoperit polițiștii

ro

27 Oct, 2023 14:55 887 Marime text

Sursa foto: Poliția Română



 
  • Ieri, 26 octombrie 2023, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt, împreună cu un procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Olt, au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară la locuinţa unui tânăr, de 24 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuarea de operaţiuni ilicite cu produse susceptibile de a avea efect psihoactiv, potrivit Poliției Române.

Din cercetările polițiștilor a reieșit că, de la începutul anului și până în prezent, tânărul a comercializat substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv mai multor persoane din județele Olt și Vâlcea, cu suma de 25 de lei pentru o doză.

„În urma percheziției, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 221 de pliculeţe din material plastic, cu închidere de tip zip-lock, ce conţineau fragmente vegetale uscate şi 7.050 de lei, asupra cărora s-a instituit măsura sechestrului asigurator”, transmit polițiștii.


La audieri au fost conduse 12 persoane din municipiile Slatina și Drăgășani, atât cu implicare directă în vânzarea de produse susceptibile a avea efect psihoactiv, cât şi consumatori ai unor astfel de substanţe.

Ulterior, în urma probatoriului administrat, procurorul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Olt a dispus măsura reţinerii, pentru 24 de ore, față de tânărul de 24 de ani, din municipiul Slatina, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuarea de operaţiuni ilicite cu produse susceptibile de a avea efect psihoactiv, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Astăzi, 27 octombrie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Olt, a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a tânărului.
 
Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.
 
La activităţi au participat poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Drăgășani - Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea și luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt.
 

„Precizăm faptul că, pe parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie”, conchide sursa.
 

 
Citește și
DNA Constanța, percheziție la un director din Ministerul Investițiilor! Iată câți bani au fost găsiț
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii