Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:29 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Focuri de armă într-o agenție de pariuri sportive Percheziții în cadrul unui dosar penal de nerespectare a regimului armelor și munițiilor!

ro

07 Jan, 2023 09:30 1518 Marime text
Poliția. Foto:DGPMB
Percheziții domiciliare, la 2 adrese, în cadrul unui dosar penal având ca obiect, în principal, nerespectarea regimului armelor și munițiilor! 


Oficial de la IPJ Ilfov 


La data de 6 ianuarie a.c., sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase au efectuat 2 percheziții domiciliare, la 2 adrese, în cadrul unui dosar penal având ca obiect, în principal, nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

În fapt, la data de 3 ianuarie a.c., în jurul orei 18:10 Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat prin apel 112,  cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 18:00, un bărbat a intrat într-o agenție de pariuri sportive, din comuna Chiajna, și a tras 5 focuri de armă.

În urma activităților investigativ- operative, polițiștii de la arme și ai Poliției Orașului Chitila au identificat bărbatul, în vârstă de 41 de ani, bănuit de comiterea faptei sesizate.

În timpul efectuării perchezițiilor, la una dintre cele 2 locații a fost depistat bărbatul respectiv, care se ascundea la acea adresă și a fost găsită arma în cauză, aceasta fiind o armă neletală, cu gaze, supusă autorizării, precum și 80 de cartușe nepercutate, calibrul 9 mm.

În urma probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea a dispus măsura controlului judiciar.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, deținerea fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării și respectiv uz de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii