Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:49 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții efectuate de polițiștii de investigare a criminalității economice la Mangalia

ro

31 Mar, 2022 16:26 1231 Marime text
Percheziții efectuate de polițiștii de investigare a criminalității economice Constanța. foto cu rol ilustrativ: IPJ Bistrița NăsăudPolițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice - Biroul de Investigare a Criminalității Economice Mangalia s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în incinta unui imobil din municipiul Mangalia, se comercializează țigarete susceptibile de a proveni din contrabandă.

Potrivit unui comunicat al IPJ Constanța, în cursul zilei de astăzi, au fost puse în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Mangalia, la locuințele unei femei, de 36 de ani, într-un dosar care vizează săvârșirea infracțiunii de colectare, deținere și comercialiare de mărfuri care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând faptul că acestea provin din contrabandă.

Polițiștii au descoperit 2.300 de țigarete netimbrate, în valoare de peste 2.000 de lei, despre care există suspiciunea că erau destinate comercializării.

Cantitatea de țigarete a fost ridicată, în vederea indisponibilizării.

„Totodată, la una dintre cele 3 locuințe, folosită de un bărbat, de 44 de ani, au fost identificate 10 recipiente de parfumuri, purtând sigla și însemnele unei mărci înregistrate, susceptibile de a fi contrafăcute.
Bunurile, în valoare de aproximativ 4.000 de lei, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii