Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:59 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii și procurorii constănțeni au intervenit astăzi pentru reținerea unor persoane într-un dosar de proxenetism

ro

31 Jul, 2020 15:15 1581 Marime text
Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au efectuat 5 percheziții domiciliare în județele Constanța și Tulcea, într-un dosar penal de trafic de minori și proxenetism.
 
În cauză s-a stabilit faptul că, în perioada februarie 2020 - iulie 2020, pe raza județului Constanța, s-a constituit și a activat un grup infracţional organizat în scopul comiterii infracţiunilor de trafic de minori și proxenetism. Inculpații au acționat pe linia identificării și recrutării de minore pe care le-au determinat să practice prostituția, le-au adăpostit în diverse imobile închiriate, le-au asigurat transportul la locațiile clienților, au încasat sumele de bani obținute și au efectuat demersuri în vederea găsirii de clienți interesați de serviciile sexuale oferite de către tinerele exploatate, prin postarea de anunțuri pe diferite site-uri.

La data de 30.07.2020, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Constanța, împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Constanța au efectuat un număr de 5 percheziții domiciliare, pe raza județelor Constanța și Tulcea, în urma cărora au fost ridicate 8 telefoane mobile, 800 de euro, un pistol cu aer comprimat, mai multe arme albe, precum și alte înscrisuri cu valoare probatorie.

În cursul zilei de astăzi, inculpații vor fi prezentați Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Constanța.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii