Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:07 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții domiciliare, în urma unor amenințări între două familii pe Facebook

ro

02 Dec, 2019 23:00 1406 Marime text
Poliţiştii efectuează luni seară şase percheziţii domiciliare în Ghimpaţi, într-un caz privind două familii din localitate care se ameninţă de câteva zile, reciproc, pe facebook, poliţia autosesizându-se, a declarat purtătoarea de cuvânt a IPJ Giurgiu, Emanuela Sârbu, potrivit agerpres.ro. 


'Sâmbătă, 30 noiembrie, mai mulţi tineri din localitatea Ghimpaţi, judeţul Giurgiu, se filmau în timp ce se ameninţau reciproc şi puneau filmuleţele pe facebook. Chiar unul dintre tineri, în vârstă de 29 de ani, s-a filmat în timp ce a intrat cu o dubiţă în sensul giratoriu de la Ghimpaţi, un sens giratoriu format din balize de plastic şi l-a distrus.

Poliţiştii au intervenit şi, pentru fapta lui, tânărul, care a fost depistat şi sub influenţa băuturilor alcoolice, este cercetat acum pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, distrugere şi îngreunarea sau împiedicarea circulaţiei pe drumurile publice', a precizat Emanuela Sârbu.


Potrivit acesteia, în cauză, pentru a dezamorsa situaţia, poliţiştii giurgiuveni patrulează în zonă iar luni seară efectuează şi şase percheziţii domiciliare, care sunt în desfăşurare.

Din primele verificări, la domiciliile persoanelor respective au fost găsite mai multe bâte, topoare şi cuţite. Cercetările continuă şi urmează ca suspecţii să fie conduşi la audieri.

Purtătoarea de cuvânt a IPJ Giurgiu a mai spus că cele două familii din Ghimpaţi nu au mai avut conflicte până acum. 


Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii