Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:17 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziție la locuința unei persoane bănuite de furt calificat efectuat în Constanța. Constatările polițiștilor

ro

14 Sep, 2023 17:43 930 Marime text
Sursă foto: IPJ Constanța
  • La data de 12 septembrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat, de 40 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
 
La data de 12 septembrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat, de 40 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Percheziția a avut loc în municipiul București.
 
Din cercetările efectuate în dosar a rezultat că, la data de 28 august 2023, în jurul orei 17.30, prin copierea semnalului închiderii centralizate a unui autoturism, bărbatul ar fi descuiat vehiculul persoanei vătămate, parcat pe strada Soveja, din municipiul Constanța și ar fi sustras 70.000 de lei din interioriul autoturismului.
 
În urma efectuării percheziției, din locuința persoanei bănuite au fost ridicate în vederea indisponibilizării mai multe bunuri cu valoare probatorie, inclusiv o stație de emisie-recepție, care ar fi fost folosită la comiterea faptei.
 
Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.
 
Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română și Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor Constanța.
 
La acțiune au participat și polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 20 Poliție, a încheiat sursa citată.
 
 
Citește și:
12 străini legitimați de polițiștii de imigrări din Botoșani în cadrul unei acțiuni
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii