Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:18 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pavilionul „cu cantec" din parcul balnear Mangalia s-a ales si cu acoperis (galerie foto)

ro

13 Jul, 2009 02:08 1818 Marime text
pavilion1.jpgDeranjaţi, probabil, de faptul că pavilionul „pentru pensionari" nu a avut succesul scontat în rândul vârstnicilor, Primăria Mangalia a decis să modifice, o dată în plus, proiectul construcţiei.

După cum arătam şi la debutul proiectului, pavilionul respectiv - inaugurat în grabă, probabil datorită prezenţei la Regatta Mediului a ministrului Mediului, Nicolae Nemirschi - avea un acoperiş de dimensiuni reduse. „Pensionarii", beneficiarii proiectului, nu reuşeau astfel să se ascundă de razele dogoritoare ale soarelui, drept pentru care pavilionul era aproape în permanenţă gol.

Iată că, în plină vară, edilii oraşului au descoperit „hiba" construcţiei şi au trecut la modificarea pavilionului: o echipă de muncitori trudeşte, de câteva zile, să amplaseze şi un acoperiş desupra băncilor destinate odihnei bătrânilor din Mangalia. Deranjaţi de lucrări, pensionarii au ales, între timp, să îşi petreacă timpul pe băncile din parcul balnear al oraşului, aşa cum au făcut până la apariţia foişorului de pe spaţiul verde.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii