Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:49 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru tineri au fost introduși în Penitenciarul Poarta Albă. Ce infracțiuni au comis

ro

29 Jan, 2020 11:20 2150 Marime text
La data de 28 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale al I.P.J. Constanța au depistat un bărbat, de 22 de ani, din municipiul Constanța, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de un an și șase luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
 
La data de 28 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Postului de Poliție Bărăganu au identificat doi bărbați, ambii în vârstă de 21 de ani, pe numele cărora Judecătoria Constanța a emis mandate de executare a pedepsei de trei ani și șase luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, respectiv trei ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
 
La data de 28 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Postului de Poliție Cobadin au depistat un bărbat, de 52 de ani, pe numele căruia Judecătoria Medgidia a emis un mandat de executare a pedepsei de un an de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.
 
Bărbații au fost escortați și introduși în Penitenciarul Poarta Albă.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii