Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:01 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru terenuri din comuna Valu lui Traian, scoase la vânzare. Cine sunt câștigătorii

ro

16 May, 2023 15:32 2316 Marime text

DRILLING WATER INDUSTRY, RIT AGRO PERFORMANCE  și BINDELA ANDREI-IONUŢ
sunt ofertanții câștigători ai unor terenuri scoase la vânzare de Primăria comunei Valu lui Traian, județul Constanța, potrivit unui anunț de atribuire publicat recent în Monitorul Oficial.
 
Potrivit anunțului, criteriul utilizat pentru determinarea ofertei câştigătoare a fost cel mai mare preţ ofertat. Au fost primite 8 oferte, toate fiind declarate valabile.
Au fost declarate câștigătoare ofertele venite din partea următorilor: SC DRILLING WATER INDUSTRY SRL, cu sediul social în comuna Valu lui Traian, judeţul Constanţa (pentru o suprafață de 2.000 m.p.), SC RIT AGRO PERFORMANCE SRL, cu sediul social în municipiul Constanţa, judeţul Constanţa (pentru o suprafață de 26.283 m.p.), SC RIT AGRO PERFORMANCE SRL, cu sediul social în municipiul Constanţa, judeţul Constanţa (pentru o suprafață de 14.467 m.p.) și Bindela Andrei-Ionuţ, cu domiciliul în comuna Valu lui Traian, judeţul Constanţa (pentru o suprafață de 3.363 m.p.).
Ofertanții au fost informați la data de 2 mai cu privire la decizia de stabilire a ofertei câştigătoare.
 
Despre SC DRILLING WATER INDUSTRY SRL
 
Potrivit datelor furnizate de confidas.ro, platformă interogată la data de 16 mai 2023, societatea a fost înființată în anul 2019 și are sediul social în localitatea Valu lui Traian, pe strada Techirghiol.

Unic asociat și administrator este Tașcă Sandu-Emanoil. Pentru anul 2021, societatea a raportat cifră de afaceri de 733.480 lei, profit 84.841 lei și 5 angajați.

Societatea are ca domeniu de activitate „lucrări de construcţii a proiectelor utilitare pentru fluide“.
 
Despre SC RIT AGRO PERFORMANCE SRL
 
Potrivit datelor furnizate de confidas.ro, platformă interogată la data de 16 mai 2023, societatea a fost înființată în anul 2011 și are sediul social într-un apartament situat pe bulevardul Tomis din municipiul Constanța. Firma are ca obiect de activitate cultivarea cerealelor.

Pentru anul 2021, societatea a raportat cifră de afaceri 4.758.762 lei, profit 3.470.287 lei și 2 angajați.

Unic asociat și administrator este Ritco Florin Dumitru, care mai deține calitatea de asociat și/sau administrator în Tel-com SRL (asociat cu 50% și administrator) și Fântâna lui Moruzov SRL (asociat  cu 75% și administrator), ambele cu sediul în Niculițel, județul Tulcea.

Societatea este parte într-un proces aflat pe rolul Judecătoriei Tulcea. Dosarul are ca obiect partajul judiciar, iar firma are calitatea de pârât.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii