Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:58 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patricia, singura femeie din cei șapte tehnicieni din cadrul Unității Speciale de Aviație de la Tulcea, omagiată în Luna Femeii

ro

04 Mar, 2024 15:36 573 Marime text
În cadrul lunii martie, dedicată femeilor din întreaga lume, Ministerul Afacerilor Interne a ales să își exprime aprecierea pentru contribuția deosebită a unei femei remarcabile din cadrul Unității Speciale de Aviație de la Tulcea.

Patricia, în vârstă de 22 de ani, se distinge ca singura femeie tehnician dintr-un grup de șapte specialiști care sunt responsabili de menținerea și asigurarea funcționării corespunzătoare a elicopterelor de salvare din Tulcea. Prin muncă dedicată și competență profesională, ea contribuie la asigurarea zborurilor în siguranță.

Eforturile și devotamentul Patriciei nu trec neobservate, iar în contextul celebrării Lunii Femeii, Ministerul Afacerilor Interne îi aduce un omagiu special pentru rolul său esențial în cadrul acestei unități de aviație. 

Această poveste reprezintă un exemplu elocvent al măiestriei și contribuției femeilor în domenii considerate tradițional masculine și reafirmă importanța egalității de gen și a recunoașterii meritelor individuale indiferent de gen.

Iată postarea de pe pagina de Facebook a MAI:

Ea este Patricia, are 22 de ani și lucrează la Unitatea Specială de Aviație de la Tulcea.

Ea este singura femeie din cei șapte tehnicieni care au grijă ca elicopterele de salvare de la Tulcea să poată zbura în siguranță.

Luna Martie- Luna FEMEII!

O zi frumoasă tuturor!- se arată în conținutul postării. 


Citește și:

Expoziția "Biografii de Mărțișor", la Biblioteca Județeană Constanța. O incursiune în literatura scriitoarelor dobrogene
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii