Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:36 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pățania unui constănțean care a intrat în coliziune cu separatorul dintre banda auto și cea de biciclete, pe bulevardul Tomis

ro

05 Apr, 2023 11:14 2523 Marime text
Reținut pentru 24  de ore
 
La data de 4 aprilie a.c., în jurul orei 12.45,  polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Biroul Rutier s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat,  de 39 de ani, ar fi condus un autoturism, pe bulevardul Tomis, și ar fi întrat în coliziune cu separatorul dintre banda auto și cea de biciclete.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat ca bărbatul are suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru perioada în curs., transmite IPJ Constanța. 

Bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest, precum și recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Acesta a fost reținut, pentru 24 de ore, pentru comiterea infracțiunilor de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând ca astăzi să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii