Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:55 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Partidul lui Diaconescu, în legalitate Gicã Slabu - „PPDD nu are în vedere nicio alianţã politicã la alegerile din 2012"

ro

21 Sep, 2011 03:16 1676 Marime text
Preşedintele Partidului Popular Dan Diaconescu Constanţa, Gheorghe Slabu, a declarat ieri, la o zi dupã ce formaţiunea a fost înregistratã la tribunal, cã primul proiect al partidului îl reprezintã consolidarea organizaţiei judeţene şi a celor locale. Slabu spunea ieri cã are în plan atragerea cât mai multor membri - foşti politicieni, dar şi oameni care nu s-au regãsit în nicio altã formaţiune politicã. „Mai avem un an pânã când vom intra în bãtãlie pe fronturile electorale", a spus preşedintele organizaţiei judeţene, adãugând cã ţinta partidului pentru localele de anul viitor este obţinerea cât mai multor fotolii de consilieri locali, judeţeni, viceprimari şi chiar primari. „Pânã atunci, trebuie sã arãtãm cã suntem un partid care se construieşte pentru oameni şi nu pentru interesele noastre", a mai completat Slabu. Despre eventualele alianţe electorale în care PPDD ar putea fi implicat, Gheorghe Slabu spune: „PPDD nu are în vedere nicio alianţã politicã. Vrem sã vedem unde ne situãm şi apoi vom aplica în teritoriu".

Conducerea PPDD Constanţa îşi va anunţa în maximum patru-cinci luni candidaţii cu care intenţioneazã sã intre în competiţiile electorale viitoare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii