Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:48 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Partenerul de afaceri al Mirelei Matichescu, Marius-Felician Gherasim, şi-a deschis două firme

ro

20 Dec, 2017 00:00 3977 Marime text
Marius-Felician Gherasim şi Adrian Tudor s-au asociat în două societăţi comerciale: Geomar Properties SRL şi Geomar Black Sea SRL.
 
În baza cererii nr. 147211 din data de 22.11.2017 şi a actelor doveditoare depuse, persoana desemnată la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa a dispus autorizarea constituirii, înmatriculării şi înregistrării societăţii Geomar Properties SRL.
 
Sediul social al firmei este în municipiul Constanţa, iar domeniul principal de activitate este „dezvoltare (promovare) imobiliară“. Geomar Properties SRL are un capital social de 4.000 de lei, integral vărsat, compus din 400 de părţi sociale. Fondatorii noii firme sunt Marius-Felician Gherasim şi Adrian Tudor. Administratorul firmei este Adrian Tudor.
 
De asemenea, în baza cererii nr. 147225 din data de 22.11.2017 şi a actelor doveditoare depuse, persoana desemnată la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa a dispus autorizarea constituirii, înmatriculării şi înregistrării societăţii
Geomar Black Sea SRL. Sediul social al noii firme este în municipiul Constanţa. Geomar Black Sea SRL va desfăşura activităţi de arhitectură, inginerie şi servicii de consultanţă tehnică legate de acestea. Capitalul social, de 4.000 de lei, integral vărsat, este compus din 400 de părţi sociale. Marius-Felician Gherasim şi Adrian Tudor sunt fondatorii firmei Geomar Black Sea SRL. De administrarea afacerii se va ocupa Adrian Tudor. Deciziile au fost publicate în Monitorul Oficial.

În octombrie 2017, Mirela Florenţa Matichescu (administratorul judeţului Constanţa) şi George Răzvan Micu, asociaţi în cadrul societăţii comerciale Airtours SRL, au decis cooptarea în calitate de asociat a lui Marius Felician Gherasim, care a venit cu un aport în numerar la capitalul social în sumă de 460 de lei, reprezentând 46 de părţi sociale. Ca urmare a cooptării noului asociat şi majorării capitalului social, acesta va fi de 920 de lei, divizat în 92 de părţi sociale. Capitalul social va fi împărţit astfel: Mirela Florenţa Matichescu va deţine 230 de lei, divizat în 23 de părţi sociale; George Răzvan Micu va deţine 230 de lei, divizat în 23 de părţi sociale; Marius Felician Gherasim va deţine 460 de lei, divizat în 46 de părţi sociale. Participarea la profit şi pierderi va fi de 50% pentru Marius Felician Gherasim, de 25% pentru George Răzvan Micu şi de 25% pentru Mirela Florenţa Matichescu.

Marius Felician Gherasim mai este asociat în Dorada Transporting SRL, Sea Sharks SRL, dar şi în societatea radiată Pinguin Construct SA.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii