Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pantofi de damă pentru primăvara viitoare - 3 modele pe care ar trebui să le ai in garderobă

ro

23 Feb, 2022 10:22 2000 Marime text

Primăvara se apropie cu pași repezi și este normal să ne găsim la modă următorul sezon. Este foarte simplu să afli ce au decis casele de modă în privința articolelor vestimentare care vor fi în trend în sezonul care urmează.În aceeași situație ne afla și cu încălțămintea. Se aplică aceleași reguli, se vor purta aceleași culori, iar modele alese vor fi în acord total cu îmbrăcămintea. Fiecare sezon vine cu piesele lui must-have, iată deci ce trebuie să știi despre modelele de pantofi pe care este important să le ai în garderobă.


Mocasinii

Acest tip de încălțăminte se păstrează la modă de sezoane întregi, dispar și apoi se reinventează și descoperim că din nou sunt în trend. Acest lucru se datorează în primul rând faptului ca acest tip de încălțăminte este unul fiabil, versatil și comod. Este foarte ușor să integrezi mocasinii în vestimentația ta de zi cu zi, indiferent care este stilul tău. Poți asorta acești mocasini cu o rochie, o fustă și un top, blugi sau pantaloni eleganți. Așa că poți să alegi varianta asta și să schimbi direct bocanci dama în mocasini, la început de primăvară. Pielea moale din care sunt fabricați și talpa flexibilă fac din acest tip de încălțăminte alegerea perfectă dacă vrei să îmbini util cu plăcut, confort cu chic.

Pantofii cu toc

Pantofii cu toc nu sunt un must have al sezonului, aceștia sunt un must have al anului. Nu există sezon în  care să nu se potrivească o pereche de pantofi cu toc, cel puțin când participi la evenimente. Însă primăvara te poți bucura de acești pantofi chiar și în viața de zi cu zi dacă ești o persoană care abordează un stil mai elegant sau office. Fie că alegi să îi porți alături de o rochie, elegantă sau casual, alături de o pereche de blugi, aceștia sunt versatili și îi poți asocia ușor în vestimentația ta. Și ca să fie comod poți alege pantofii cu toc stil kitten heels, adică niște tocuri joase, între 3-5 cm care nu îți vor forța piciorul și te vei putea bucura de ei întreaga zi. Fii elegantă și în același timp bucură-te de confort alegând pereche de pantofi preferată. 

Încălțămintea din cauciuc

Pentru că primăvara vine cu vreme instabilă, zăpezile se topesc, ploua destul de mult, este necesar să avem încălțămintea potrivită care să ne protejeze piciorul de umezeală și să ne sigure confortul termic necesar. Pentru asta trebuie să ai în garderobă o pereche de încălțări din cauciuc. Aceasta se găsește în mai multe modele, de la cizme de cauciuc la balerini. Alege întotdeauna încălțămintea produsă din cauciuc natural, cu interior din fibre naturale, astfel vei știi că ai un confort sporit la picioare. Găsești acest gen de încălțăminte într-o gamă variată de culori, menite să îți înveselească ziua.

Cum să îți întreții corect încălțămintea?

Când trecem din sezonul rece în sezonul primăvară trebuie să ne facem ordine în garderobă și să punem de-o parte încălțămintea pe care urmează să o ținem la adăpost câteva luni. Curăță și usucă bine toate articolele de încălțăminte, apoi depozitează-le într-un loc aerisit și, dacă este posibil, folosește un calapod pentru a păstra forma încălțămintei în stare perfectă până în sezonul în care le vei purta iar. Folosește produsele de curățare și îngrijire recomandate de producători, de cele mai multe ori găsești să le achiziționezi din magazinele de unde îți iei încălțămintea. La încălțămintea din cauciuc trebuie să acorzi atenție maximă la ce tip de substanțe poți folosi pentru curățare, pentru a evita deteriorarea acestor încălțări.

Sursa foto: pexels.com
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii