Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:47 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pagube în județul Giurgiu, după un cod portocaliu de furtună care a vizat și județele Ilfov și Călărași (GALERIE FOTO)

ro

06 Jun, 2022 09:15 1078 Marime text
Imagine de la eveniment, foto: ISU Giurgiu Vremea rea care a lovit județul Giurgiu a provocat daune. Mulți copaci au căzut și multe străzi s-au inundat. 
 

Potrivit ISU Giurgiu, în urma ploilor abundente ce au căzut în ultimele ore și a vântului puternic, echipajele ISU au fost solicitate să intervină în următoarele situații:


- degajarea a patru copaci căzuți pe cablurile de electricitate și pe mai multe străzi din localitatea Vadu Lat. Au acționat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Roata de Jos;

- degajarea unui copac căzut pe partea carosabilă  pe DJ 601, între localitațile Crevedia Mare și Roata de Jos. Au acționat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Roata de Jos.
Imagine de la eveniment, foto: ISU Giurgiu
- degajarea unui copac căzut peste un autoturism, în localitatea Ghimpați. Au intervenit pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Mihăilești.

- degajarea a doi copaci căzuți pe partea carosabilă, în localitatea Ghimpați. Sunt acțiuni în curs de desfășurare;

- degajarea mai multor copaci căzuți pe partea carosabilă, pe șos. Alexandriei spre Vieru. Sunt acțiuni în curs de desfășurare. Intervin pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu și Punctului de Lucru Greaca;

- evacuarea apei de pe strada Gării și din mai multe curți, pe străzile Prunarului, Uzunu, Rozelor, Sloboziei, Ulicioara Vidra, Bradului, Pietrelor și Negru Vodă.

 Imagine de la eveniment, foto: ISU Giurgiu
Potrivit sursei citate, acționează pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu autospeciale de primă intervenție și comandă și motopompe.


Aceștia sunt sprijiniți de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Giurgiu și de angajați ai Apa Service.



Mai multe imagini puteți vedea în secțiunea „Galerie foto“ a materialului.   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii