Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:03 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pagina de Facebook Femeile din Armata României prezintă o tânără din Mangalia. O mai veche cunoștință a noastră (foto+video)

ro

08 Feb, 2018 03:06 7574 Marime text
Deschisă la 1 decembrie 2014, pagina de Facebook Femeile din Armata României, ”își propune să arate activitățile, performanțele, etapele dezvoltării personale și treptele carierei pe care urcă femeile din Armata României, ducându-și cu dăruire, curaj, profesionalism și dragoste de țară misiunile la îndeplinire”.
 
Ieri, pagina în cauză a prezentat-o, la loc de cinste pe Corina Liră, o tânără care din Mangalia, în vârstă de 20 de ani, care spune că ”uniforma Forțelor Navale Române reprezintă o onoare și o mândrie pentru ea, reușind să ducă mai departe tradiția carierei militare din familie”.

În această vară Corina va participa la marșul anual de instrucție, alături de ceilalți colegi ai săi din anul II ai Academiei Navale ”Mircea cel Bătrân”, la bordul Navei Școală ”Mircea”. 

Pe Corina Liră am întâlnit-o și noi, la 25 octombrie 2016, la depunerea jurământului de credință de către studenții Academiei Navale Mircea cel Bătrân, când ne spunea, că pentru ea „acest jurământ a fost unul emoţionant, de neuitat. Prin cariera militară aleasă, am încercat să urmez cariera părinţilor mei. Contează devotamentul, încrederea, sacrificiul“.
 
Sursa foto: Facebook/Femeile din Armata României

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii