Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:37 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ordinea de zi a ședinței asociaților de la Oil Terminal, suplimentată. Se cere revocarea unui administrator

ro

30 May, 2020 00:00 3629 Marime text
  • Asociații Oil Terminal SA se întrunesc pe 12 iunie în ședință AGOA
  • Se cere suplimentarea ordinii de zi, fiind și revocarea unui administrator care a încălcat o prevedere legală
În Monitorul Oficial al României, a fost publicată completarea ordinii de zi a ședinței Adunării Generale Ordinare a Acționarilor Oil Terminal SA, care va avea loc la data de 12 iunie 2020, de la ora 12:00.
Conform modificărilor, ordinea de zi a fost completată cu punctele următoare:
  • Constatarea încălcării de către Cristian Florin Gheorghe, Costreie Toma Bogdan și Cononov Paul a prevederilor art. 28 alin 5 din OUG 109/2011
  • Revocarea din funcția de membru în Consiliul de Administrație a lui Cristian Florin Gheorghe și desemnarea unui nou administrator.
Prin urmare, ordinea de zi a Adunării Geerale Ordinare a Acționarilor este următoarea:
  1. Informare privind aprobarea prelungirii liniei de credit în sumă de 10.000.000 de lei pentru o perioadă de 12 luni
  2. Aprobarea menținerii structurii de garanții aferentă prelungirii liniei de credit în suma de 10.000.000 lei, pe o perioadă de 12 luni, așa cum a fost aprobată prin Hotărârea AGOA nr. 6/04.04.2018 și menținută prin Hotărârea AGOA nr. 13/05.08.2019.
  3. Aprobarea structurii de garanții aferentă creditului pe termen lung în valoare de 31.175.227 lei, inclusiv TVA pentru finanțarea investiției „Modernizare rezervor T31S-S.P. Sud”
  4. Împuternicirea directorului general, directorului financiar, directorului dezvoltare, șefului Biroului Achiziții și a Biroului Achiziții și a șefului Biroului Juridic Litigii sau înlocuitorii de drept ai persoanelor împuternicite să reprezinte societatea în relațiile cu banca, notar public și să semneze în numele și pentru societate, contractul de garanție reală mobilară și imobiliară, actele adiționale la acestea, precum și orice alte înscrisuri necesare în derularea relației contractuale cu banca pentru împrumutul acordat
  5. Aprobarea strategiei de investiții a societății Oil Terminal SA, pentru 1 iulie 2020 – 1 iulie 2025
  6. Aprobarea achiziționării de către societate a unor servicii juridice de consultanță, de asistență și/sau reprezentare pentru realizarea parteneriatului cu Societatea de Administrare a Participațiilor Statului în Energie (SAPE) în vederea implementării proiectului „Mărirea Capacității de Depozitare în Secția Platforma Sud – Oil Terminal Constanța”
  7. Împuternicirea Președintelui de ședință să semneze hotărârile adunării
  8. Împuternicirea directorului general al societății să semneze documentele necesare privind înregistrarea hotărârilor  adunării generale a acționarilor la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța și pentru efectuarea formalităților privind publicarea acestora
  9. Stabilire datei de 2 iulie ca dată de înregistrare
Pe lângă cele inițiale, se adaugă și completarea menționată mai sus.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii