Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:01 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Operator de plajă din Stațiunea Mamaia „Lărgirea plajelor și nisipul înlocuit cu scoici, ne-au condus la „moarte“ rapidă și sigură“

ro

04 Aug, 2021 16:29 21246 Marime text
  • Un operator de plajă a anunțat printr-o postare pe pagina de Facebook că a închis afacerea înainte de finalizarea sezonului estival. 

Decizia autorităților de a impune operatorilor de plajă să nu amplaseze beach-bar-uri sau șezlonguri pe ectorul nou de plajă, face victime. Astfel, astăzi, un operator de plajă a anunțat printr-o postare pe pagina de Facebook că a închis afacerea înainte de finalizarea sezonului estival. 

„Mulțumim tuturor celor care ne-au călcat pragul în această vară și, cu părere de rău vă anunțăm că AM ÎNCHIS înainte de terminarea sezonului!!! Cu această ocazie „mulțumim“ ABADL ( instituția care administrează plajele de pe litoral) pentru că ne-au obligat indirect să murim la scurt timp după ce am prins viață în acest sezon...lărgirea plajelor și nisipul înlocuit cu scoici, ne-au condus la „moarte“ rapidă și sigură!!!!“ - se arată în mesajul transmis pe Facebook de operatorul privat. 


Reamintim că, de la 1 iulie plajele din Mamaia și Năvodari, cele pe care au fost realizate lucrări de lărgire, au fost predate operatorilor privați. Astfel, aceștia au primit acordul să deschidă beach-baruri și să amplaseze șezlonguri, dar numai pe porțiunea de plajă veche, nu pe porțiunea lărgită. Mai exact, pe porțiunea înnisipată anul acesta pot sta doar turiștii cu cearceaf sau cu șezlongul propriu.

Având în vedere că cei care aleg să stea la șezlong închiriat de la operatorii de plajă au de mers destul de mult până la apă, distanța fiind una considerabilă, operatorii de plajă au ajuns încet încet să amplaseze șezlonguri și pe porțiunea nouă, pentru a satisface solicitările clienților. 

Din această cauză operatorii s-au ales cu amenzi din partea ABADL. 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ana 05 Aug, 2021 09:16 Foarte bine nici sa nui lase cu șezlonguri pe marginea apei e perfect unde sunt puși in momentu de fata și minciuna ca sunt departe de apa ca nu e chiar asa cum se spune.sunt la mamaia si e ok asa si cei fără bani au dreptul sa se ducă la mare și sa stea pe cearșaf lângă apa nu numa cei cu bani.sa fi serioși la cât costa un șezlong bomba aia mergi în alta tara și iti faci concediu mai bine .
  • Gelu 05 Aug, 2021 00:22 Sa vedeti jale la anu in Eforiii unde pe acelasi model o sa ii ingroape pe cei cu plaje
  • Ion 05 Aug, 2021 00:19 Pot sa pariez oricat ca de la anu se va face cadasru si un puuuz care le va da voie la baieti “altfel” sa faca blocuri in prelungirea hotelurilor Rez, Caelia…deja se cunosc investitorii , si de asta e preaiunea pt uciderea financiara a celor cu plaji de acolo
  • Alin 04 Aug, 2021 23:30 Ma gandesc cu groaza ca odata ce moare mamaia, moare si constanta. Din al doilea oras din tara, curand vom rivaliza cu navodari. Pe de alta parte nici nu pot sa le plang de mila administratorilor horeca din mamaia. Cand vindeau ciorbe facute in bucatarii insalubre, la pret de foie gras, erau in extaz. Cat credeau ca le va merge ? Oamenii se vor trezi mai devreme sau mai tarziu - fortati de o administratie incompetenta sau poate pur si simplu se desteapta. Vor refuza sa mai plateasca bani de 5* pe conditii de cel mult 2*. Iata ca vremea asta a venit.