Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:23 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Operațiuni de dezinsecție în toate cartierele din Constanța! Recomandări pentru constănțeni

ro

04 Jun, 2023 10:36 1099 Marime text
foto: Primăria Constanța
Vremea caldă duce la înmulțirea considerabilă a insectelor. De aceea, Primăria Municipiului Constanța a intensificat acțiunile de dezinsecție.
 
Echipele care asigură dezinsecția împrăștie în toate cartierele orașului substanțe care au rolul de a menține un nivel scăzut al densității insectelor. Aceste tratamente se fac permanent, atunci când condițiile meteorologie permit., transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial. 
 
Substanţele utilizate sunt eficiente împotriva unei game largi de insecte daunatoare: căpușe, țânțari, gândaci, furnici, purici, păianjeni, ploșnite, muște sau tăuni.

Produsele folosite sunt autorizate de Ministerul Sănătății iar acțiunile se desfășoară în condiţii corespunzătoare, cu respectarea prevederilor legale de protecţie a mediului, a sănătăţii şi securităţii populaţiei.

Din punct de vedere al eficienţei aplicării măsurilor de combatere şi eliminare a insectelor dăunătoare, acţiunile de dezinsecţie trebuie tratate în mod unitar atât pe domeniul public cât şi pe cel privat.
 
Pentru evitarea unor reinfestări sau apariţii a unor noi zone contaminate, recomandăm tuturor cetăţenilor, asociaţiilor de proprietari, agenţilor economici şi instituţiilor de pe raza municipiului Constanța, să efectueze tratamente de dezinsecţie în curți, terenuri, subsoluri, blocuri etc în paralel cu acțiunile municipalității., mai transmite sursa citată. 


Citește și: Strada Theodor Burada din Constanța va fi închisă temporar pe un tronson. Iată în ce perioadă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii