Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:08 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Omul de afaceri Cătălin Trandafir a devenit asociat unic la Finagraserv SRL

ro

14 Jul, 2021 00:00 1784 Marime text
  • Finagraserv SRL are din mai un singur asociat în firmă
  • Nicoleta Serena Lică s-a retras din firmă, iar Cătălin Trandafir a rămas unic asociat
 
În Monitorul Oficial al României, a fost publicată decizia luată de Finagraserv SRL, firmă cu sediul la Constanța, în data de 12 mai 2021.
 
Adunarea Generală a Asociaților SC Finagraserv SRL, firmă cu sediul în Constanța, incinta Port Constanța, Poarta 2, Cămin Corp C, camera 06, parter, a decis mai multe aspecte de ordin organizatoric.
 
Astfel, s-a aprobat retragerea din cadrul societății a asociatului Nicoleta Serena Lică, aprobându-se, totodată, cesionarea către Cătălin Trandafir a unui număr de 100 de părți sociale, la valoarea nominală de 10 lei, în cotă de participare la beneficii și pierderi de 0,999%, împreună cu toate drepturile conexe și beneficiile potrivit legii române aplicabile.
 
Ca urmare a retragerii Nicoletei Serena Lica și a cesiunii părților sociale către asociatul Cătălin Trandafir, capitalul social total al Finagraserv este de 100.100 lei. Așadar, Cătălin Trandafir este asociat unic al firmei.
 
Conform Confidas.ro, Cătălin Trandafir mai este asociat în firmele Agrilend IFN SA, în Prodveg Solaris SRL și în United Shipping and Operation SRL.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii