Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:55 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

OMD Mamaia Constanța urează tuturor copiilor un Moș Nicolae bogat și plin de bucurii

ro

06 Dec, 2023 14:21 745 Marime text


În prag de sărbătoare, toți copiii își doresc o lună decembrie plină de bucurii și visuri împlinite. Organizația de Management al Destinației Mamaia Constanța urează tuturor copiilor un Moș cât mai darnic și o lună a cadourilor cât mai frumoasă.

Gândurile noastre se îndreaptă în special către cei care în această perioadă sunt dezavantajați de soartă și probabil așteptările lor de la Moș Nicolae vor fi împlinite mai puțin, transmit reprezentanții OMD Mamaia Constanța. 


Cine a fost Moș Nicolae?

Moș Nicolae (episcop de Myra) a fost recunoscut ca sfânt, începând cu secolul al XVI-lea. Reprezintă întruchiparea generozității, credinței și bunătății.

Sfântul Nicolae s-a născut la începutul mileniului în sudul Turciei de astăzi, într-o familie creștină bogată, însă părinții săi au murit într-o epidemie când acesta era încă un copil. Nicolae și-a dedicat întreaga viață ajutorării oamenilor săraci, bolnavi și suferinzi, devenind cunoscut în toată lumea ca un adevărat pansament pentru sufletele celor în nevoie și ca un protector al copiilor.

Nicolae este considerat protectorul mai multor grupuri, inclusiv marinari și copii. El este totodată, patronul orașelor Amsterdam și Moscova.

În noaptea de 5 spre 6 decembrie, toți copiii îl așteaptă pe Moș Nicolae cu ghetuțele curățate. Cei care nu au fost cuminți primesc în loc de daruri o nuielușă.

Le urăm un călduros “LA MULȚI ANI!” și tuturor celor care poartă numele de Nicolae sau Nicoleta. Multă sănătate, realizări și tot ce vă doriți, alături de cei dragi!-  a mai precizat sursa citată. 




Citește și:

OMD Mamaia Constanța anunță lansarea concursului public de soluții creative pentru noul logo și slogan al destinației turistice Mamaia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii