Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:55 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

OMD Mamaia Constanța Îndrăgostiți de România, francezii aleg vacanțele pe litoralul românesc și la munte (FOTO)

ro

18 Mar, 2024 10:12 589 Marime text

 Vacanțe la mare și la munte, destinații pitorești, locuri pline de relaxare la malul Mării Negre, gastronomie delicioasă și experiențe culturale sau istorice la cele mai importante atracții turistice din stațiunea Mamaia și din orașul Constanța. Ultimele două zile ale târgului de turism de la Paris i-au atras pe francezi către locurile pe care le-au cunoscut în stațiunea Mamaia în urmă cu peste 20 de ani.

Reprezentanții Organizației de Management al Destinației Mamaia Constanța au încheiat Salonul Mondial de Turism din Paris cu impresii deosebite ale turiștilor francezi, potențiale parteneriate valoroase pentru stațiunea Mamaia, turiști încântați de tot ce înseamnă România, dar și norocoși care și-au dorit foarte mult o vacanță în stațiunea Mamaia.


OMD Mamaia Constanța a organizat la standul României un concurs alături de celelalte destinații prezente la salonul de turism din Paris, iar stațiunea Mamaia și Maramureșul au oferit ca premii vacanțe la mare și la munte pentru turiștii francezi care au fost atenți la prezentarea fiecărei destinații și au răspuns corect la întrebări. Premii de consolare constând în produse tradiționale românești au primit și cei care au răspuns corect la mai puțin de trei întrebări:

“Suntem în ultima zi spre final, la Salon Mondial du Tourisme de la Paris. Destinația turistică Mamaia Constanța din nou, a avut o zi plină. Ieri a fost ziua cadourilor prin excelență pe care România le-a făcut turiștilor francezi - destinația Mamaia Constanța a avut și ea un cadou, un sejur de 5 zile și 5 nopți la Mamaia, oferit turiștilor care vor să revadă din nou, după 20 și ceva de ani, cum arată stațiunea Mamaia. O familie din Paris a câștigat acest premiu și este încântată să povestească tuturor ce anume va descoperi în vara ce va veni în stațiunea Mamaia.

Din nou am intrat în legătură cu agenții de turism, cu tour-operatori, cu organizatori de concursuri și festivaluri de sporturi marine, de kitesurfing și windsurfing. Discutăm cu foști turiști din stațiunea Mamaia și cu viitori turiști. Suntem încântați de târgul de turism de la Paris, a fost unul fructuos, am fost foarte bine primiți, iar destinația noastră este cunoscută atât în Paris, cât și în restul Franței. Sperăm să legăm parteneriate cât mai profitabile pentru hotelierii din stațiune”, a declarat George Măndilă – Președinte Organizația de Management al Destinației Mamaia Constanța. 


Atât în cea de-a treia zi a târgului, cât și în ultima zi, francezii au fost încântați de momentele de muzică și dansuri tradiționale românești organizate atât la scenă, cât și la standul României. Au participat Ansamblul UNIREA din Montreuil – Paris și Ansamblul Grupul Folcloric al Asociației Vocea Diasporei din Paris:

“Cele 4 zile de târg de la Paris s-au terminat, concluziile acestui târg sunt unele bune. Toți cei implicați au fost proactivi și s-au implicat în promovarea destinației. Am desfășurat concursuri la standul României, s-au câștigat vacanțe pe litoralul Mării Negre și vacanțe în Maramureș.  Turiștii sunt așteptați să vină în România și apoi să împartă impresiile lor mai departe către prietenii lor din Franța. Ne dorim să continuăm acest șir de activități în care promovăm România peste hotare și sperăm că aceasta va fi cheia prin care vom putea aduce mai mulți turiști pe litoralul românesc”, susține Sebastian Puznava – Vicepreședinte, Organizația de Management al Destinației Mamaia Constanța.

În ultima zi, Maramureșul a încheiat prezentările la scenă prin poveștile fascinante ale lui Daniel Leș legate de olărit și păstrarea tradițiilor autentice ale satului românesc.

Înființată în primăvara anului trecut, OMD Mamaia Constanța își propune să deruleze o campanie amplă, care să schimbe percepția turiștilor asupra experienței de vacanță pe care destinația Mamaia Constanța o poate oferi pentru toate segmentele turismului de la Marea Neagră.
Citește și:

Destinația Mamaia Constanța, în atenția francezilor la Salonul Mondial de Turism din Paris
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii