Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:18 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Olt Tineri cercetați pentru deținere de substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive

ro

07 Nov, 2023 14:25 687 Marime text
Tineri cercetați pentru deținere de substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive!

Potrivit IPJ Olt, la data de 6 noiembrie 2023, în jurul orei 17:00, polițiștii de ordine publică, din cadrul Poliției orașului Balș, au depistat pe strada Nicolae Bălcescu, din orașul Balș, un grup de 3 tineri, în timp ce unul dintre aceștia confecționa o țigară artizanal.

Polițiștii au identificat persoanele, respectiv doi tineri de 19 ani și un tânăr de 21 de ani, toți din orașul Balș, județul Olt.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că, unul dintre cei 2 tineri de 19 ani ar fi introdus într-o țigară o substanță vegetal-uscată, mărunțită, de culoare verde-oliv, pe care ar fi aruncat-o la vederea polițiștilor, iar lângă acesta a fost găsit un pliculeț în care se afla material vegetal-uscat.

În cauză, au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, mai punctează sursa citată. 

Țigara și pliculețul cu materialul vegetal-uscat au fost ridicate de polițiști, fiind înaintate unității competente cu continuarea cercetărilor, împreună cu documentația întocmită.



Citește și:

Operațiune antidrog în ArgeșPercheziții și arestări într-un dosar de trafic de droguri (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii