Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:57 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial IPJ Constanța. Declarații despre cazul accidentului în care o mașină a poliției a acroșat un pieton

ro

01 Jan, 2024 13:37 1918 Marime text





Ca urmare a accidentui rutier din data de 1 ianuarie a.c., reprezentanți ai  Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Constanța declară următoarele:
 

„La data de 1 ianuarie a.c., în jurul orei 00.05, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că un polițist din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Secția 5 Poliție ar fi condus autospeciala pe strada Prelungirea Liliacului și ar fi acroșat un pieton”.

 
Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.
 
Din cercetările efectuate rezultă că pietonul,  un bărbat,  de 41 de ani, s-ar fi aflat pe mijlocul carosabilului.
 

„Echipajul de poliție se afla în timpul executării serviciului și nu avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune.  Accidentul s-a produs în condiții de ceață densă și vizibilitate sub 30 de metri.”, mai precizează IPJ Constanța.

 
Polițistul a fost testat cu aparatul etilotest și cu aparatul din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezența a substanțelor psihoactive, rezultatele fiind negative.
 
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, punctează sursa citată.

Citește și
Accident în Constanța, cu mașină de poliție implicată (Galerie FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Iedi 02 Jan, 2024 00:11 Politistul nu avea nicio vina , ceilalti au dat cu pocnitori care au creat fum pe langa ceata care era prezenta ,acea persoana care se afla pe carosabil este un inconstienta, deoarece se afla pe carosabil in asemenea conditii meteo Eu tin partea politistului