Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:33 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la Spitalul Județean Constanța Când va fi reluat programul operator pentru pacienții care erau programați la intervenții chirurgicale (VIDEO)

ro

27 Sep, 2022 10:39 1355 Marime text
Spitalul Clinic Județean de Urgență ConstnațaConducerea Spitalului Clinic de Urgență Constanța a decis zilele trecute ca medicii să realizeze doar intervențiile chirurgicale de urgență, din cauza stocurilor reduse ale unui medicament folosit în cazul operațiilor care implică anestezie generală.

Astăzi, purtătorul de cuvânt al unității sanitare, Crina Kibedi a menționat că sunt așteptate 5000 de doze să ajungă la Constanța. 

„În momentul de față așteptăm ca producătorul să livreze cele 5000 de doze restante. Avem de primit inclusiv restanțe din luna iulie. Spitalul Județean Constanța a avut un stoc suficient pentru asigurarea activității medicale, însă acesta s-a epuizat treptat pe măsură ce comenzile nu au mai fost onorate. Menționăm că asigurăm în continuare urgențele chirurgicale, urmând ca în momentul în care vom primi dozele restante să reluăm programul operator și pentru pacienții care erau programați la intervenții chirurgicale. Avem asigurăîri că situația se va rezolva în zilele care urmează“ - a mai precizat Crina Kibedi. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii