Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:46 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la Rețele Electrice Dobrogea! 95 localități, cele mai multe din județele Constanța și Tulcea, fără energie electrică

ro

19 Nov, 2023 09:52 1398 Marime text
Foto: UnsplashEchipele Rețele Electrice Dobrogea și ale contractorilor au lucrat pe parcursul nopții de sâmbătă spre duminică și au restabilit alimentarea cu energie electrică a circa 40.000 de clienți din zonele afectate de condițiile meteo severe – cod portocaliu și roșu de vânt, cu viteze de peste 100 km/h.

Potrivit rețele electrice Dobrogea, la ora 8 alimentarea era întreruptă în 95 localități, pentru circa 60.000 de clienți, în special în județele Constanța și Tulcea.

„Tehnicienii lucrează pentru a repune în funcțiune 99 de linii de medie tensiune.

Pentru a remedia avariile cât mai curând posibil, în această dimineață au fost transferate echipe suplimentare de la regiunea Muntenia, împreună cu echipamente de intervenție, inclusiv grupuri electrogene mobile.

Continuăm să colaborăm cu autoritățile centrale și locale pentru a identifica și repara defectele provocate de vreme, iar echipele vor rămâne pe teren până la reluarea alimentării pentru toți clienții afectați“ - au mai precizat reprezentanții Rețele Electrice Dobrogea.

Citește și: 

Localități din județul Tulcea, nealimentate cu energie electrică! Când se va relua furnizarea energiei
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii