Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:25 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la Poliție Două femei și un bărbat, cercetați pentru trafic de minori, proxenetism și act sexual cu un minor

ro

10 Feb, 2023 15:48 1179 Marime text
foto cu rol ilustrativ: DGPMB
Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Ialomița, au efectuat 2 percheziții, la domiciliile unor persoane bănuite de trafic de minori, proxenetism și act sexual cu un minor în formă continuată.
 
Potrivit IPJ Ialomița, la data de 8 februarie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ialomița, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - B.T. Ialomița, au pus în executare 2 mandate de percheziție domiciliară, în localitățile Fetești și Bordușani. 

Din cercetări, a reieșit că persoanele bănuite ar fi recrutat, adăpostit și transportat, în mai multe localități din țară, o minoră, de 15 ani, cu scopul de a o exploata, prin practicarea prostituției.
 
În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, 3 telefoane mobile, o țigaretă, despre care există suspiciunea că ar conține substanțe psihotrope, precum și un laptop., mai punctează Poliția. 
 
Două femei, de 23 și 39 de ani și un bărbat, de 33 de ani, au fost reținuți, pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori, proxenetism și act sexual cu un minor în formă continuată.
 
La data de 9 februarie a.c., cele 3 persoane au fost prezentate magistraților Tribunalului Ialomiţa, care au emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă, pentru 30 de zile.
 
Activitățile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române și de sprijinul jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița.
 
Cercetările sunt continuate, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale., a mai precizat sursa citată. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii