Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:20 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la IPJ Tulcea despre accidentul mortal de la Partizani! Incredibil ce au descoperit polițiștii

ro

22 May, 2024 16:57 945 Marime text
Foto: IPJ TulceaO femeie a murit astăzi într-un grav accident rutier ce a avut loc în localitatea Partizani, județul Tulcea. 

Șoferul unui autoturism a pierdiut controlul volanului și a intrat într-un stâlp pe care l-a dărâmat. 

În urma verificărilor efectuate de polițiști au ieșit la iveală mai multe nereguli. Mai exact șoferul era beat, nu avea permis, mașina nu era înmatriculată și în plus, numerele de înmatriculare erau false. 

Potrivit IPJ Tulcea, la data de 22 mai a.c., în jurul orei 13:30,  polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, în localitatea Partizani a avut loc un accident rutier.

„Din primele verificări efectuate de polițiști, a rezultat faptul că, un bărbat de 47 de ani, ar fi condus un autoturism pe strada Dunării din localitate,  a pierdut controlul autoturismului și a intrat în  coliziune cu un stâlp din afara părții carosabile.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a arătat o valoare de 0,88 mg/L alcool pur în aerul expirat, de asemenea în urma verificărilor în bazele de date, a reieșit faptul că, bărbatul nu deținea permis de conducere, autoturismul nu era înmatriculat iar numărul de înmatriculare al autovehiculului era fals.

În urma evenimentului a rezultat decesul unei femei de 70 de ani , pasageră a autoturismului, și vătămarea celui de-al doilea pasager, acesta fiind transportat la Spitalul Județean Tulcea“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Tulcea.


În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă,  vătămare corporală, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, conducerea unui vehicul fără permis de conducere ,conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul având numărul de înmatriculare fals. 

Citește și: 

Accident rutier mortal în localitatea Partizani, județul Tulcea! O femeie, decedată
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii