Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:18 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Oficial de la IPJ. Mandat de arestare pentru crima de la Cobadin. Ce au decis magistrații de la Constanța. Cum s-a întâmplat nenorocirea

ro

01 Jan, 2018 08:08 9438 Marime text
Potriviu unui comunicat al IPJ Constanța, emis în urmă cu puțin timp, bărbatul de 25 de ani, din Cobadin, cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța pentru săvârșirea unei infracțiuni de omor pe data de 31 decembrie 2017, a fost prezentat aseară instanței de judecată.

Magistrații de aici au emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind introdus în arestul IPJ Constanța.

Reamintim că în noaptea de 31 decembrie 2017. în jurul orei 02.00, în incinta unui bar din Cobadin, județul Constanța, a avut loc un conflict spontan între doi bărbați din localitate.

Mai citeste și 

Crimă în județul Constanța. Un conflict spontan s-a transformat într-o tragedie în ajun de An nou. Totul a pornit de la niște dedicații muzicale



În timpul conflictului dintre ei unul a decedat, fiind lovit de mai multe ori cu un cuțit.

Agresorul este un tânăr de 25 de ani care a fost identificat de polițiștii constănțeni.

Polițiștii din cadrul Serviciului  Investigații Criminale au efectuat cercetări  sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă
Tribunalul Constanța sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Victima are 31 de ani.

Conflictul a izbucnit pe fondul consumului de alcool și în urma unor neînțelegeri privind dedicațiile muzicale din incinta barului.

De precizat că atât victima, cât și agresorul, au antecedente penale.

Cu toate astea se pare că între cei doi ar mai fi avut loc niște conflicte, decedatul ar fi provocat cu ceva timp în urmă un scandal imens la domiciliul agresorului, însoțit fiind de mai multe persoane.

Crima a avut loc in incinta Clubului Riviera din centrul comunei Cobadin.

UPDATE: 
Potrivit unor surse judiciare suspect în cauza ar fi Memet Bader. 

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii