Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:53 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la IPJ Constanța. Un bărbat amenință să se arunce de la etajul 10 în zona Rovere, de pe bulevardul Tomis (galerie foto+video)

ro

25 May, 2020 20:14 6680 Marime text
  • Caz șocant în Constanța. 
  • Un bărbat amenință să se arunce de la etajul 10.
Un bărbat amenință să se arunce de la etajul 10 în zona Rovere de pe bulevardul Tomis din Constanța. 

La locul incidentului au fost trimise echipaje medicale de prim ajutor precum și echipaje ale Poliției Constanța. 

În cele din urmă, salvatorii au reușit să îl convingă pe bărbat să renunțe. Acesta a fost transportat cu ambulața la spital. 

Oficial de la IPJ Constanța  

În acestă seară, în jurul orei 17.30, polițiștii Secției 2 au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că în apartamentul vecin un bărbat ar face scandal la domiciliul său. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat o femeie și pe fiul acesteia în vârstă de 23 de ani. Aceștia au declarat faptul ca tatăl respectiv, soțul acestora ar fi provocat scandal și i-ar fi amenințat , după că ar fi amenințat cu faptul că se va arunca de la etajul 10. La fața locului s-au deplasat și luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale cu o echipă de negociatori.

Aceștia au stat de vorbă cu bărbatul și l-au convins pe acesta să renunțe la gândul său suicidar. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familiei și amenințare. Bărbatul a fost transportat la spital, ulterior fiind transportat la Spitalul de Neuropsihiatrie Palazu Mare, în vederea internării, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Andreea Iliescu. 



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii