Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:56 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la IPJ Constanța despre polițistul drogat care a accidentat o femeie pe trecerea de pietoni din Caracal

ro

08 Sep, 2023 20:05 947 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • Ca urmare a informării din data de 5 septembrie 2023, vă comunicăm faptul că agentului de poliție, care ar fi fost implicat într-un accident de circulație, în municipiul Caracal, județul Olt, la data de 8 septembrie 2023 i-au fost suspendate raporturile de serviciu cu unitatea angajatoare.

Ca urmare a informării din data de 5 septembrie 2023, vă comunicăm faptul că agentului de poliție, care ar fi fost implicat într-un accident de circulație, în municipiul Caracal, județul Olt, la data de 8 septembrie 2023 i-au fost suspendate raporturile de serviciu cu unitatea angajatoare, transmite un comunicat din partea Inspectoratul de Poliție Județean Constanța. 

Ne disociem de persoane care nu fac cinste uniformei și Statutului Polițistului, a încheiat sursa citată.

Reamintim că, la data de 5 septembrie 2023, în jurul orei 5:50, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe strada Vornicu Ureche, din municipiul Caracal, a avut loc un eveniment rutier, transmite un comunicat din partea IPJ Olt.
 
La fața locului, s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Caracal.
 
Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism, ce ar fi fost condus de o tânără, în vârstă de 24 de ani, din municipiul Caracal și un pieton, respectiv o tânără, în vârstă de 33 de ani, din comuna Brastavățu, județul Olt.
 
În urma evenimentului rutier, pietonul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul municipal Caracal.
 
Întrucât a existat bănuiala rezonabilă că la volanul autoturismului s-ar fi aflat o altă persoană decât cea indicată inițial, polițiștii au efectuat verificări, în urma cărora s-a stabilit faptul că autoturismul a fost condus de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Caracal, județul Olt.
 
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, a fost testat și cu aparatul drugtest, care a indicat prezența a două substanțe psihoactive.
 
Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Surse: Accident în Caracal. ​Tânără rănită de un poliţist din Constanța care s-a urcat beat şi drogat la volan
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii