Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:29 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la IPJ Constanța despre o presupusă normă de amenzi impusă polițiștilor

ro

09 Mar, 2023 16:02 1037 Marime text
Polițiști în acțiune. Foto:DGPMBCa urmare a unor informații apărute în mediul onlie, referitoare la o normă de amenzi care ar fi impusă polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, preprezentanții IPJ Constanța precizează că la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța nu există o normă de sancțiuni contravenționale care ar trebui aplicate, de către polițiștii din cadrul instituției.

„La data de 17 februarie a.c., conducerea Secției 2 Poliție Constanța a procedat la evaluarea lunară a agenților de poliție din cadrul Formațiunii de Ordine Publică, potrivit normelor în vigoare. 

Agenții de poliție au fost evaluați prin prisma indicatorilor de performanță stabiliți, printre care se numără cunoașterea situației operative, intervenția la evenimentele semnalate prin S.N.U.A.U. 112, persoane/vehicule suspecte verificate, persoane/bunuri urmărite, activitatea informativă, infracțiuni și contravenții constatate. 

Astfel, s-a constatat că indicatorii de performanță a 3 dintre agenții din cadrul Formațiunii Ordine Publică au înregistrat scăderi, comparativ cu perioada precedentă, în condițiile în care Secția 2 Poliție din cadrul Poliției Municipiului Constanța are una dintre cele mai grele situații operative.

În urma evaluării lunare întocmite de conducerea Secției 2 Poliție, s-a întocmit un proces-verbal, prin care celor 3 agenți de poliție li s-au adus la cunoștință rezultatele evaluării“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii