Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:47 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la IPJ Constanța despre accidentul în care o persoană a fost rănită, iar vinovatul a fugit de la fața locului (VIDEO)

ro

17 Sep, 2023 19:42 1599 Marime text
  • La data de 17 septembrie 2023, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 30 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

Ca urmare a sesizării, din data de 17 septembrie 2023, cu privire la producerea unui accident rutier, pe strada Mircea cel Bătrân, din municipiul Constanța, accident în urma căruia o persoană a fost grav rănită, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele:

La data de 17 septembrie 2023, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 30 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

La data de 18 septembrie 2023, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală, a încheiat sursa citată.





Citește și:
Oficial de la IPJ Constanța: Angajat al unei firme de salubritate din Constanța, lovit de o mașină în timpul serviciului. Șoferul băut a fugit de la locul accidentului (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii