Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:42 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O tânără din Constanța își caută mama biologică. "Mă simt singură și a nimănui. Mama mă așteaptă să o găsesc"

ro

05 Jun, 2022 17:08 2533 Marime text
Mădălina Balaban, foto: Facebook/ The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României

O tânără din municipiul Constanța, care acum se pare că locuiește în Madrid, Spania, își caută mama biologică. Postarea a fost publicată pe un grup de Facebook dedicat acestor căutări.

Mădălina Balaban s-a născut la data de 4 februarie 1989 în Constanța și tot ce știe despre mama sa biologică este numele acesteia, Ileana Balaban, faptul că i-a dat naștere la vârsta de aproximativ 17 ani, iar acum femeia ar avea circa 50 de ani.

„Numele meu la naștere a fost Balaban Mădălina și m-am născut la data de 4 februarie 1989 în Constanța.
Sunt aici în căutarea mamei mele biologice despre care știu că se numea Balaban Ileana, că acum ar avea în jur de 50 de ani și mai știu că mi-a dat naștere la o vârstă foarte mică, cred că avea în jur de 16..17 ani”, se arată în postare. 


Potrivit postării, Mădălina Balaban a fost adoptată la vârsta de 4 ani dintr-un orfelinat din Constanța. Destinul tragic a făcut ca, atunci când a împlinit 8 ani, mama adoptivă să se stingă din viața, ea fiind crescută doar de tatăl adoptiv, acum decedat și el. 
 

„La numai 4 luni am fost adoptată în Constanța de la un orfelinat din Constanța, din păcate la numai 8 anișori destinul a fost din nou crunt cu mine deoarece am rămas și fără mama adoptivă. Am fost crescută numai de tatăl adoptiv, care nici el acum nu se mai află printre noi”, mai scrie Mădălina Balaban.


Ea mai povestește că mama sa biologică ar fi venit la Constanța ca să-i dea naștere, ea locuind în alt oraș.
 

„Îmi amintesc că într-o zi tatăl adoptiv îmi povestea despre mama biologică, că era foarte tânără când mi-a dat naștere și că era din Ploiești sau Pitești si că ar fi venit intenționat la Constanța pentru nașterea mea. Sincer nu știu ce să cred, posibil ca mama mea să fie tot din Constanța, tata niciodată nu mi-a spus nimic concret, dar poate mi-a spus așa de teamă să nu o găsesc”, a adăugat ea.


Constănțeanca face apel la utilizatori și îi roagă să distribuie postarea acesteia pentru a o ajuta să își găsească mama.
 

„Acum nu numai că mă simt singură și a nimănui, dar oriunde aș fi și orice vârstă aș avea simt tot mai mult în sufletul meu că mama mă așteaptă să o găsesc iar eu la rândul meu sper să o pot îmbrățișa și să-i povestesc totul despre viața mea.
 
Indiferent de vârstă și împrejurări, aștept cu nerăbdare acea zi, dintotdeauna emoțiile pun stăpânire pe noi atunci când după o viață de om reușești să o găsești pe mama care ți-a dat viață.

De aceea am nevoie de voi oameni cu suflet bun, să distribuiți anunțul meu deoarece simt că o să ajungă și la mama mea.


Vă mulțumesc tuturor!”


 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii