Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:03 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE O șoferiță din București, reținută de polițiști, a devenit violentă

ro

13 Jan, 2024 14:13 1069 Marime text




UPDATE: Ulterior, s-a aflat că femeia ridicată de poliție e avocata Codruța Cerva. Cerva îi sfidează pe polițiști și întreabă dacă o vor da jos cu forța, lucru care se și întâmplă. Scoasă din mașină cu forța, Cerva începe să țipe:

„Ia mâna de pe mine! Ajutor! Ce dai, mă! Băga-mi-aș ....Vă fac vedete!"

 
  • O femeie de 45 de ani care a făcut mai multe abateri în trafic, a refuzat să se supună testării pentru consumul de alcool și droguri și a fost și violentă cu polițiștii a fost dusă la sediul Institutului Național de Medicină Legală (INML) pentru prelevare de mostre biologice, potrivit știripesurse.ro.
Polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere au observat, vineri noaptea, pe raza Sectorului 1, o șoferiță care, în timp ce se deplasa cu autovehiculul, a săvârșit mai multe abateri la regimul rutier.
Polițiștii rutieri i-au indicat modul corespunzător de deplasare pe drumurile publice și i-au solicitat acesteia să se legitimeze.

Șoferița nu s-a conformat indicațiilor și solicitărilor polițiștilor, adoptând o atitudine sfidătoare față de aceștia și a încercat să se sustragă controlului prin părăsirea locului în care fusese interceptată.

„Ca urmare a acțiunilor conducătoarei auto în cauză, polițiștii au procedat la blocarea autovehiculului condus de aceasta, extragerea forțată a acesteia din vehicul și conducerea ei la sediul subunității în vederea îndeplinirii procedurii de identificare și sancționare. Conducătoarea auto a fost identificată în persoana unei femei în vârstă de 45 de ani, iar în momentul în care i-a fost solicitat să se supună testării privind consumul de alcool și substanțe psihoactive aceasta a refuzat, devenind vilolentă verbal, motiv pentru care a fost imobilizată cu ajutorul mijloacelor din dotare și condusă la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice”, spun sâmbătă, reprezentanții Brigăzii Rutiere.

Totodată, aceasta a fost sancționată contravențional pentru abaterile săvârșite la regimul rutier, cu amendă și reținerea permisului de conducere pentru o perioadă de 60 de zile.
 
 Citește și
33 de apeluri pentru intervenția de urgență a Salvamont
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii