Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:57 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O școală din municipiul Constanța va fi reabilitată și modernizată cu bani europeni

ro

11 Jun, 2023 12:57 1248 Marime text
O nouă instituție de învățământ din municipiul Constanța va fi reabilitată și modernizată cu bani europeni.

Prin implementarea proiectului se dorește creșterea eficienței energetice a clădirii în care funcționează școala prin efectuarea unui set de măsuri destinate optimizării consumurilor energetice la nivelul clădirii și alinierii la standardele și cerințele de performanță europeană. Obiectivul specific este scăderea gazelor cu efect de seră, scăderea consumului de energie primară prin surse regenerabile.

Obiectivul asupra căruia se va interveni a fost edificat în anul 1979 și are o suprafață construită desfășurată de 2869,64 mp.

Reabilitarea termoenergetică a clădirii va cuprinde intervenții de termoizolare, înlocuire a tâmplăriei PVC, repararea elementelor de construcție ale fațadei care prezintă pericol de desprindere, repararea sistemelor de colectare a apelor de la nivelul terasei, adaptarea intrarilor pentru facilitarea accesului persoanelor cu dizabilitati, refacerea hidroizolatiei, inlocuirea instalatiei de iluminat din interior, montarea de panouri fotovoltaice, montarea de panouri fotovoltaice.
 
Valoarea proiectului este de aproximativ 1,2 milioane de euro, fără TVA.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii