Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:31 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE O persoană suspectă de infecție cu coronavirus a fost adusă cu izoleta la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța (galerie foto+video)

ro

10 Mar, 2020 13:35 20606 Marime text


UPDATE

Toate persoanele testate astăzi la Constanța (inclusiv pacientul din video) pentru COVID-19 au rezultate negative, informează Primăria Municipiului Constanța. NU EXISTĂ NICIUN CAZ, până la acest moment, de îmbolnăvire cu noul coronavirus în orașul nostru.


O persoană a fost adusă la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța, cu izoleta, fiind suspectată de infecție cu temutul virus COVID-19. Totul s-a petrecut marți, 10 martie, în jurul prânzului.

Reprezentanții DSP Constanța nu au oferit detalii legate de persoana suspectă.

Instituția Prefectului Constanța urmează să primească detalii legate de caz.

Este o femeie de 50 de ani, din Mangalia, care a intrat în contact cu cineva care a venit din Italia, după cum a precizat primarul din Mangalia, Cristian Radu.

Persoana urmează să fie testată, iar rezultatele vor veni în cel mult 24 de ore.

Oficial de la Prefectura Constanța
„O femeie în vârstă de 50 de ani din Mangalia, care prezintă simptome de infecție virală, a fost transportată cu izoleta la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța. Medicii specialiști au recoltat probe și se așteaptă rezultatele”, a punctat George Niculescu, prefectul județului Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii