Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:06 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O parte din bunurile din Năvodari ale firmei Automatica, ipotecate

ro

12 Oct, 2020 00:00 3603 Marime text
  • Este vorba despre două apartamente și un loc de parcare, situate pe strada D25, din Năvodari.
  • Cele trei imobile vor fi ipotecate în vedea contractării unor credite de către societate.
În Adunarea Generală a Acționarilor firmei Automatica SA, din București, ce a avut loc pe data de 7 septembrie 2020 și despre care s-a publicat recent în Monitorul Oficial al României, s-a decis instituirea unei ipoteci imobiliare asupra mai multor bunuri situate în Constanța și aparținând societății.
Astfel, ipoteca va fi instituită pentru contractarea unor credite de către societate.
Se arată în Monitorul Oficial că bunurile din Năvodari ce vor fi ipotecate sunt un apartament cu două camere și unul cu o cameră, ambele situate pe strada D25, dar și un loc de parcare situat pe aceeași stradă, în zona Campingului Hanul Piraților.
Așa cum am precizat, decizia a fost luată în urma AGA din 7 septembrie 2020, la care au participat acționarii CEMS EPC SA, firmă ce deține 60% din Automatica SA, cetățeanul libanez Ali Taher, ce deține 20% din capital și, respectiv, Julieta Corina Truică ce deține, de asemenea, 20%.
Primul punct adoptat în urma discuțiilor a fost „accesarea unei linii de credit și a unui credit de investiții“.
Concret, este vorba despre o linie de credit în valoare maximă totală de 1.500.000 de lei, pe o perioadă de 36 de luni, în cadrul programului IMM Invest România, dar și despre un credit de investiții, în valoare maximă totală de 2.480.597 de lei, pe o perioadă de 72 de luni, în cadrul aceluiași program, perioada de grație în acest caz fiind de 18 luni.
Se arată la articolul 2 al hotărârii acționarilor că societatea va constitui garanțiile colaterale aferente produselor bancare.
Astfel, printre garanțiile constituite se numără și cele trei imobile din Năvodari, respectiv cele două apartamente și locul de parcare, asupra cărora se va institui ipoteca imobiliară.
 
Citește și:

Papu Baker și Recol Management au intrat în faliment!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii