Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:37 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă trecere de pietoni finalizată în municipiul Constanța. Unde este amplasată

ro

09 Dec, 2022 14:44 2144 Marime text
Trecere de pietoni. Foto: Primăria ConstanțaLucrările de amenajare a  trecerii de pietoni prevazută cu scuar median de pe bulevardul Aurel Vlaicu, înainte de sensul  giratoriu cu DN3C (varianta Ovidiu) au fost finalizate.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Constanța, a fost construit un scuar median cu ajutorul unor borduri care delimitează și protejază suprafața pietonală. 

„În zona axului drumului  a fost realizat refugiul pentru pietoni, protejat de garduri ce oferă posibilitatea pietonilor să ajungă la mijlocul șoselei și să se asigure din nou, pentru a putea traversa în continuare. După finalizarea lucrărilor de construire a scuarului median au fost aplicate marcajele transversale și au fost montare indicatoarele rutiere. Pentru o bună vizibilitate pe timp de noapte sau atunci când condițiile meteo sunt nefavorabile, au fost instalate indicatoare rutiere prevăzute cu lumini intermitente vizibile de la distanță ce sunt alimentate cu acumulatori ce se încarcă cu ajutorul panourilor solare.
Măsura înființării acestei treceri de pietoni a fost adoptată de Comisia de Circulație în urma solicitărilor primite de la cetățenii care tranzitează această zonă, fiind avizată de Poliția Rutieră, având ca scop creșterea gradului de siguranță a participanților la trafic în această zonă a orașului.
Ne cerem scuze participanţilor la trafic pentru disconfortul creat în procesul de  realizare a lucrărilor.
Conducătorii auto sunt rugați să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră!“ - au precizat reprezentanții Primăriei Constanța. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii