Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:32 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă promoție de studenți care au urmat cursurile la Secția Militară a Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”, au, începând de astăzi statutul de absolvenți (GALERIE FOTO)

ro

07 Jul, 2022 14:44 1182 Marime text

Examenul de licență - Secția Militară a Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”, foto: Facebook/ Forțele Navale Române
O nouă promoție de studenți care au urmat cursurile programelor de licență la Secția Militară a Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”, în perioada 2018 - 2022 au, începând de astăzi, 7 iulie, statutul de absolvenți.

Ei au susținut, în perioada 4-7 iulie, cele două probe ale examenului de diplomă, cea teoretică și prezentarea lucrării de diplomă, pe care le-au trecut cu succes.

La sfârșitul lunii iulie, absolvenții Academiei Navale „Mircea cel Bătrân” vor fi avansați în primul grad de ofițeri ai Forțelor Navale Române, urmând ca după absolvirea cursului de bază să își ia în primire primele funcții în unitățile de marină din Armata României.

Examenul de licență - Secția Militară a Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”, foto: Facebook/ Forțele Navale Române
Testele grilă sau întrebările membrilor comisiei la susţinerea proiectelor de diplomă i-au făcut pe tinerii studenţi de anul IV să-şi folosească toate cunoştinţele dobândite în anii de studiu şi să încerce să obţină rezultate cât mai bune. Şi în acest an, multe dintre proiectele studenţilor militari au avut părţi practice, studenţii demonstrând că pot realiza cu succes activităţi de cercetare.

Examenul de licenţă reprezintă pentru tinerii absolvenți sinteza cunoştinţelor acumulate în cei patru ani de studii în cadrul Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii