Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:27 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă plângere de agresiune sexuală împotriva rapperului Puff Daddy

ro

08 Dec, 2023 17:29 829 Marime text
foto: Facebook.com Rapperul Sean Combs, alias Diddy sau Puff Daddy, a fost vizat miercuri de o nouă plângere în civil în care este acuzat că a violat în grup o tânără de 17 ani în 2003, a patra acuzaţie de agresiune sexuală în trei săptămâni pentru legenda hip-hop-ului, informează AFP.

Plângerea îl acuză pe Sean Combs, alături de preşedintele companiei sale de producţie Bad Boy Records, Harve Pierre, şi de o a treia persoană, că au incitat-o pe adolescentă să îi urmeze într-un avion privat din Detroit, Michigan, până la studioul acestuia din New York, unde ar fi obligat-o să bea şi au drogat-o înainte de a o forţa să întreţină relaţii sexuale.


Iată ce include plângerea 

Plângerea, depusă miercuri la New York, include fotografii ale fetei, cu faţa blurată, în studiourile de producţie în compania lui Sean Combs.

"(Ei) au atacat o adolescentă vulnerabilă în cadrul unei scheme de trafic sexual (...) şi au violat-o în grup. Depravarea acestor acte abominabile a marcat-o, fără să fie surprinzător, pe clienta noastră pe viaţă'', a sublimiat Douglas H. Wigdor, avocatul reclamantei rămase anonime.


Reclamanta solicită compensaţii financiare

Reclamanta solicită compensaţii financiare, fără a preciza suma.

La jumătatea lunii noiembrie, fosta parteneră a lui Diddy, cântăreaţa de R&B Cassie, pe numele real Casandra Ventura, a fost prima care a depus o plângere în civil pentru viol şi violenţă fizică, bazându-se pe o lege a statului New York care a dat posibilitatea, timp de un an, victimelor violenţelor sexuale să depună o plângere în civil chiar şi pentru fapte care fuseseră prescrise.

Două zile mai târziu, Sean Combs şi fosta sa iubită au anunţat o înţelegere "amiabilă", ale cărei detalii nu au fost dezvăluite. De atunci, însă, alte două femei au depus plângeri, dintre care una cu faţa descoperită, acuzându-l de fapte care datează din 1992: rapperul ar fi "drogat-o, agresat-o sexual şi abuzat-o", o scenă pe care acesta a filmat-o pentru a o ameninţa apoi că o va difuza ca "revenge porn".

Sean Combs, acum în vârstă de 54 de ani, un rapper devenit om de afaceri miliardar datorită companiei sale de producţie şi a investiţiilor sale în modă şi băuturi alcoolice, a negat cu tărie acuzaţiile.


Sursa : Agerpres.ro.


Citește și:

Tentativă de viol în Agigea! Femeie atacată într-o stație de autobuz
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii