Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:07 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă firmă de transporturi, deschisă la Constanța de o societate din Olanda

ro

08 Jan, 2024 14:38 812 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
  • În Monitorul Oficial al României, la data de 4 ianuarie 2024 s-a publicat extrasul de încheiere privind înmatricularea unei noi societăți de către firma CAR Consulting Group BV, cu sediu social în Olanda, Regatul Țârilor de Jos.
     
În Monitorul Oficial al României, la data de 4 ianuarie 2024 s-a publicat extrasul de încheiere privind înmatricularea unei noi societăți de către firma CAR Consulting Group BV, cu sediu social în Olanda, Regatul Țârilor de Jos.

Conform sursei citate, este vorba de firma CAR Consulting Ro SRL. Sediul social este în municipiul Constanța, strada Dorobanților, nr. 61, iar capitalul social este de 100 lei. Domeniul principal de activitate al companiei este reprezentat de grupa CAEN: 522 - Activități anexe pentru transporturi.

Fondator este firma CAR Consulting Group BV, iar administrator și reprezentant asociat persoană juridică este Pasila Timo David.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.


Citește și:
Firma Analize de Risc & Consulting SRL a fost deschisă la Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii