Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:43 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă firmă de imobiliare pe piața din Constanța! Fondatorul a preluat anul trecut o societate de la un inspector al Primăriei Constanța (DOCUMENTE)

ro

21 Sep, 2022 12:54 1526 Marime text
  • Societatea nou înființată se numește Charlies Imobiliare, firmă fondată și administrată de Bocea Steriu - cea care, în vara anului 2021, a preluat societatea Charlies Wash de la Elena Nancu (inspector al Primăriei Constanța la acel moment).
  • În Secțiunea Document puteți consulta declarațiile de avere și interese ale fostului inspector din Primăria Constanța.
 
O nouă companie imobiliară a fost înființată recent în Constanța, aceasta fiind fondată și administrată de aceeași persoană care, în cursul anului trecut, a preluat o firmă de la un inspector (la acel moment) al Primăriei Constanța.
 
Societatea nou înființată se numește Charlies Imobiliare, firmă fondată și administrată de Bocea Steriu, cea care, în vara anului 2021, a preluat societatea Charlies Wash de la Elena Nancu (inspector al Primăriei Constanța la acel moment) și partenerele sale, Vasilica Mergiani și Mariana Ianuș, Bocea Steriu devenind astfel singurul asociat și, totodată, administrator al societății.
 
Despre Charlies Imobiliare și Charlies Wash
 
Noua firmă, Charlies Imobiliare, are sediul social declarat tot pe strada Atelierelor, din Constanța, ca Charlies Wash, însă diferă numărul camerei în care funcționează.
 
Potrivit Monitorului Oficial nr. 3919/16.09.2022, unde a fost publicat extrasul rezoluției privind înființarea societății, activitatea principală a noii societăți este reprezentată de dezvoltare (promovare) imobiliară.
 
Capitalul social este de 200 de lei, integral vărsat, iar durata de funcționare este nelimitată.
 
Așa cum am precizat anterior, firma este fondată de Bocea Steriu, aceasta fiind în prezent, potrivit Confidas.ro (platformă consultată la data de 21 septembrie 2022), asociatul unic și administratorul societății Charlies Wash.
 
Firma preluată în 2021 de la Elena Nancu, Charlies Wash, se numea anterior Ebe Wash și a fost înființată în 2014, iar activitatea sa principală este reprezentată de întreținerea și repararea autovehiculelor.
 
În 2021, anul în care societatea a fost preluată de Bocea Steriu, compania a raportat 0 angajați, un profit de peste 26.000 de lei și cifra de afaceri de peste 46.000 de lei.
 
Numele Bocei Steriu se leagă, totodată, și de societatea Lansa SRL (asociat 50%, administrator), firmă în faliment, sub incidența Legii nr. 85/2014, potrivit Registrului Comerțului consultat la zi.
 
Despre inspectorul din Primăria Constanța
 
În ce o privește pe Elena Nancu, aceasta figurează ca având contractul încetat la Primăria Constanța, potrivit site-ului oficial al instituției în care aceasta își desfășura activitatea, în cadrul Serviciului Management Drumuri și Transport.
 
În ultima declarație de avere publicată pe site, datând din martie 2022, Elena Nancu precizat că deține (în cotă de 50%) următoarele suprafețe: un teren agricol de 2.500 de metri pătrați, în comuna tulceană Baia, cumpărat în 2014, un teren intravilan de 30 mp în București, cumpărat în 2013 și două terenuri intravilane în Constanța, unul de 20 mp, cumpărat în 2014 și unul de 16 mp, cumpărat în 2018.
 
De asemenea, inspectorul menționase o cotă de 50% din trei apartamente, unul de 142 mp, în București, cumpărat în 2013, unul de 67 mp, în Constanța, cumpărat în 2014 și un al treilea, de 65 mp, în Constanța, cumpărat în 2018.
 
Totodată, aceasta menționase și un Range Rover fabricat în 2013 și trei depozite bancare de 165.000 de euro, deschise în 2018.
 
Datoriile familiei se ridicau la 568.000 de lei, fiind vorba despre trei credite contractate în perioada 2018 – 2020, scadente în 2023, 2040 și, respectiv, 2043.
 
Drepturile salariale încasate de la Primăria Constanța i-au asigurat un venit anual de 57.933 de lei, în timp ce soțul său, Dumitru Nancu (fost director general al Radionav Constanța, fost director al Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru IMM și fost președinte CA al Aeroportului Mihail Kogălniceanu), a realizat un venit anual de 67.891 de lei – drepturi salariale încasate de la Universitatea Ovidius Constanța și, respectiv, 307.446 de lei – contract de mandat la Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii.
 
De asemenea, au fost menționate și alocațiile copiilor.
 
În declarația de interese completată la aceeași dată nu este menționat niciunul.
 
În Secțiunea Document puteți consulta declarațiile de avere și interese ale fostului inspector din Primăria Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Dumitru Nancu şi Damu Nancu s-au asociat în Tistimelu SRL. Firma se va ocupa de fabricarea lactatelor
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii