Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:40 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă destinație de frumusețe pe litoral. Cupio inaugurează un nou magazin în Constanța

ro

10 Apr, 2024 16:26 586 Marime text


Cupio, brandul românesc de cosmetice profesionale, inaugurează un nou magazin în City Park Mall Constanța. Deschiderea noii locații va avea loc vineri, 12 aprilie, începând cu ora 10:00.
 
Noul magazin își așteaptă clienții din Constanța cu o gamă largă de cosmetice profesionale: produse pentru manichiură, machiaj și îngrijire personală, toate concepute pentru a răspunde nevoilor diversificate ale pasionaților de frumusețe.
 
Și pentru că inaugurarea magazinului din City Park Constanța este un pas important în expansiunea brandului, pentru a celebra acest moment, Cupio îi întâmpină pe clienții săi cu surprize și oferte speciale: 20% reducere la toate produsele cu preț întreg, colecții noi de produse și multe alte promoții exclusive de lansare.
 
În plus, primii 100 de clienți care fac cumpărături în valoare de minim 50 de lei în noul magazin, primesc cadou o ojă semipermanentă sau un gloss de buze (la alegere). Această ofertă subliniază angajamentul brandului de a răsplăti fidelitatea clienților săi și de a le oferi o experiență de cumpărături valoroasă. De asemenea veti gasi ai alte promotii Cupio.
 
"Suntem încântați să inaugurăm un nou magazin, oferind astfel acces mai larg la produsele noastre. La Cupio, fiecare nouă locație reprezintă o promisiune: aceea de a aduce frumusețea mai aproape de voi, clienții noștri. Cu o gamă vastă de produse profesionale și cu o echipă pasionată și gata să vă consilieze, dorim să vă oferim nu doar produse, ci o experiență de cumpărături de neuitat", a declarat Răzvan Ștefănescu, Directorul General al Cupio.
 
Vizitatorii magazinului Cupio din City Park Constanța vor avea ocazia nu doar de a achiziționa produse de excepție, dar și de a beneficia de sfaturi profesionale personalizate oferite de echipa Cupio, pentru a se asigura că fiecare client găsește soluțiile de frumusețe cele mai potrivite. Surpizele dulci și muzica bună, asigurată de un DJ, vor fi și ele parte din celebrarea inaugurării noului magazin.
 
Cu deschiderea acestei noi locații, Cupio continuă să își consolideze angajamentul de a oferi produse și servicii de cea mai bună calitate, contribuind în același timp la dinamizarea pieței locale de cosmetice profesionale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii