Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:40 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Alba Iulia va revizui planul de gestionare a deșeurilor în județul Constanța. Ultimul Master Plan datează din 2016 (document)

ro

11 Apr, 2020 00:00 1544 Marime text

Consiliul Județean Constanța a atribuit contractual privind serviciul de revizuire a planului județean de gestionare a deșeurilor.

Ultima revizuire a Master Planului și stabilirea investițiilor prioritare pentru conformare cu obiectivele prevăzute în PRGD, PJGD și respectarea țintelor impuse de legislația europeană s-au realizat în martie 2016 - vezi secțiunea Documente.

Obiectul achiziţiei îl reprezintă serviciile de revizuire a Planului Județean de Gestionare a Deșeurilor – Județul Constanța (inclusiv întocmire Raport de evaluare strategică de mediu), în conformitate cu prevederile legale aplicabile.

Valoarea totala a achiziției (fără TVA) este de 85.000 lei.
Ofertantul câștigător este societatea Total Business Land SRL, cu sediul social pe Strada Brânduşei nr.24 din Alba Iulia. Firma înregistrată în 2015, cu un număr mediu de 45 de angajați a avut în anul fiscal 2018 o cifră de afaceri de 3.295.111lei și un profit de 788.999 lei. Obiectul de activitate al societății administrate de Marius Todor sunt activitățile de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii