Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:47 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE O autobasculantă s-a răsturnat în municipiul Tulcea. Șoferul e transportat la spital (VIDEO)

ro

31 Jan, 2024 15:43 833 Marime text
Sursa foto: ISU Tulcea



 
  • Pompierii din cadrul ISU Delta Tulcea au fosat sesizați cu privire la un accident rutier ce s-a produs pe  șoseaua de centură a municipiului Tulcea.
 
Conform sursei citate, evenimentul rutier  a avut loc  cu o autobasculantă ce s-a răsturnat pe șoseaua de centură a municipiului Tulcea. Autobasculanta era încărcată cu blocuri de piatră.

UPDATE: Potrivit ultileor informații de la ISU Delta Tulcea, la fața locului au fost direcționate două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere și o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD și un echipaj medical al SAJ Tulcea.

Sosiți la locul evenimentului, forțele de intervenție au constatat că este vorba despre o autobasculantă încărcată cu piatră care s-a răsturnat în afara părții carosabile, avariind alte două autoturisme.

În urma accidentului, șoferul autobasculantei a rămas încarcerat iar pompierii au procedat la extragerea acestuia, care a fost predat echipajului SAJ în vederea acordării primului ajutor medical specializat și transport la o unitate spitalicească de primiri urgențe.

De asemenea, pompierii s-au asigurat că nu există pericol de incendiu ori explozie în urma unor scurgeri de lichide inflamabile.
 
Citește și
Accident rutier pe DN39, la iesirea din Tuzla spre Costinești
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii