Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:48 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O armată de profesionişti muncesc pentru „Contract to Kill“ Surse - Steven Seagal va sosi astăzi în Constanţa (galerie foto + video)

ro

23 Feb, 2016 00:00 5745 Marime text

 
În centrul vechi din Constanţa şi în Mamaia s-a instalat deja o armată de profesionişti care muncesc de zor pentru filmul american „Contract to Kill“, regizat de Keoni Waxman. Prima zi a filmărilor pentru producţia americană a transformat, duminică, o mare parte din zona veche a Constanţei într-un adevărat platou de Hollywood.
 
Ieri, în faţa unui hotel din Mamaia, un studio imens îşi aştepta actorii. Steven Seagal, actorul principal din „Contract to Kill“, nu şi-a făcut apariţia, dar a fost prezentă dublura sa. Toţi martorii au putut vedea cum se desfăşoară o zi plină de repetiţii şi filmări.
 
Străzile din Constanţa par mai animate ca oricând. Filmările vor continua până vineri. Potrivit unor surse, Steven Seagal va ajunge astăzi în Constanţa.
 
Actorul american nu este pentru prima dată în România. Acesta a mai fost prezent în ţară pentru producţiile „The Mercenary: Absolution“ (filmat în 2014) şi „A Good Man“ (filmat în 2013), regizate tot de Keoni Waxman. Seagal a mai filmat în România pentru peliculele „Born to Raise Hell“, în regia lui Lauro Chartrand (2009), „Against the Dark“, în regia lui Richard Crudo (2008), și „Attack Force and Shadow Man“, tot în regia lui Richard Crudo (2005).

Citeşte şi Steven Seagal ajunge în Constanţa - Piaţa Ovidiu, platou de filmare pentru un film de acţiune (galerie foto + video)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii