Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:24 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Numirea membrilor provizorii, decisă în AGA CN „Administraţia Porturilor Maritime" Constanța

ro

15 Jun, 2023 14:22 1291 Marime text
 
Adunarea Generală a Acţionarilor Companiei Naţionale „Administraţia Porturilor Maritime" - S.A., Constanţa este convocată în şedinţă ordinară, în data de 14.07.2023, ora 11.00, la sediul Ministerului Transporturilor şi Infrastructuri, Bucureşti.
 
În cadrul ședinței  vor fi revocate mandatele membrilor provizorii și vor fi numiți noi membri provizorii.
 
Ordinea de zi a şedinţei ordinare este următoarea:
 
1.Luare act de încetare mandat/revocare membri provizorii.
2.Numire membri provizorii în Consiliul de administraţie pentru o perioadă de 4 (patru) luni, cu posibilitatea prelungirii, pentru motive temeinice, până la 6 (şase) luni.
3.Prelungire durată mandate membri provizorii.
4.Stabilirea indemnizaţiei fixe brute lunare a membrilor provizorii numiţi în Consiliul de Administraţie.
5.Aprobarea formei şi conţinutului contractului de mandat/actului adiţional la contractul de mandat ce urmează a fi semnat cu membrii provizorii.
6.Mandatarea reprezentanţilor acţionarilor companiei să semneze contractul de mandat/actul adiţional la contractul de mandat cu membrii provizorii.
7.Mandatarea Directorului General al societăţii pentru a îndeplini toate formalităţile cerute de lege pentru înregistrarea şi asigurarea opozabilităţii către terţe persoane a hotărârilor adoptate de Adunarea Generală a Acţionarilor. Persoana împuternicită va putea delega
altor persoane mandatul cu privire la îndeplinirea formalităţilor menţionate mai sus.
 
Acţionarii înscrişi în registrul acţionarilor la data de referinţă 07.07.2023 pot participa la AGOA şi vota personal, prin reprezentant sau prin corespondenţă.
 
În cazul neîndeplinirii cvorumului necesar pentru prima convocare AGA, se reprogramează şedinţa în data de 17.07.2023, ora 11.00, la sediul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii,
 
Despre CN APM Constanța
 
Potrivit datelor furnizate de termene.ro, platformă interogată la data de 15 iunie 2023 societatea a fost înființată în anul 1998 și are sediul  în Incinta Port, Constanța, Județ Constanța. Acționari sunt Ministerul Transporturilor cu 8o% din acțiuni și Fondul Proprietatea SA cu 20% din acțiuni.
 
Pentru anul 2022 societatea  a raportat cifră de afaceri de 479.165.475 lei, profit de 114.510.926 lei și 896 lei.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și: 

Fast Brokers - Broker de Asigurare a semnat cu CN APM Constanța pentru răspunderea profesională a membrilor Consiliului de Administrație (Document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii